Gilla oss på Facebook

för senaste nytt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansiktsbehandlingar 

 

Kinesisk Face-Lift

Med hjälp av synergieffekten av örter och mycket svag elstimulering på akupunktursystemet i ansiktet och på halsen stärks muskler och bindväv.

Hudvävnaden stramas upp och rynkorna blir slätare. Kliniska studier visar att behandlingen bland annat ökar blodcirkulationen i vävnaden med 500 % och collagenproduktionen med 73%.

 

Behandlingen sker med pennliknande elektroder direkt på huden och är helt smärtfri och mycket avkopplande.
75 min 650 kr

5-kort 2.800 kr

 

 

Deepskin Organics Classic
Ger huden en fräsch lyster, motverkar pormaskar och ytliga rynkor. Behandlingen inleds med rengöring och peeling innan huden täcks med varma örtkompresser. Därefter läggs en alg- och lermask som drar ut orenheter. När den tvättats bort följer en längre massage och slutligen appliceras en vårdande och fuktgivande ansiktsmask.

Behandlingen avslutas med passande olja/creme.

60 min 450 kr

 

 

Deepskin Organics Express

Som ovan men utan lermask och med kort massage. Avslutas med fuktmask och passande olja/creme.

30 min 250 kr

 

 

Deepskin Organics Relax

Rengöring, ansikte, hårbotten, öron och dekolletage får en avkopplande och skön massage. Avslutas med ett serum och ansiktscreme. Lindrar stress och huvudvärk.

30 min 250 kr

 

 

Deepskin Organics Energy

En verklig energikick som ger spänst och lyster till trött hud. Behandlingen inleds med rengöring och peeling. Därefter appliceras ett speciellt serum med stabilt C-vitamin som slussas in i huden. En passande olja tillsätts för lite massage. Därefter läggs en fuktgivande mask. Behandlingen avslutas med vårdande olja/creme och ögoncreme.

 

 

Stabilt C-vitamin förebygger för tidigt åldrande genom att skydda collagenet i huden mot fria radikaler samt påverkar nybildning av nytt collagen. Det har en blekande effekt på bruna fläckar genom att påverka bildningen av melanin.

C-vitamin behandling är perfekt efter solbad.

30 min 275 kr

5-kort (kurbehandling) 1.275 kr

 

 

Deepskin Organics Acne

För hud med acneproblem, fet och/eller oren hud samt när huden är i behov av uppfräschning för att få bort grå trist hud och ytliga rynkor.

AHA-syran löser upp det yttersta lagret av orenheter och gamla hudceller avlägsnas. Behandlingen motverkar finnar, oren hud, pormaskar och stora porer. Huden blir klarare genom ökad cellförnyelse, ökad fasthet, ökad smidighet samt att linjer och rynkor minskar.

 

Passar män och kvinnor i alla åldrar.

 

 

Behandlingen inleds med rengöring och lymfdränage. Därefter appliceras AHA-syra (mjölksyra). Till sist läggs en svalkande och lugnande Aloe Vera ansiktsmask och avslutas med en vårdande creme.
Efter behandlingen kan man känna lätt sveda, klåda eller värme.
30 min 275 kr
5-kort (kurbehandling, rekommenderas) 1.275 kr

 

 

Deepskin Organics Sensitiv

Förebygger och motverkar ytliga blodkärl. Passar alla hudtyper men speciellt för dig som har känslig hud exempelvis rosacea.

30 min 275 kr

5-kort (kurbehandling, rekommenderas) 1.275 kr

 

 

 

 

 

 

Hud & Hälsa Stenbocksgatan 1F Ystad tel 0730-555820 gunilla@hudohalsa.se

  Hud & Hälsa