Gilla oss på Facebook

för senaste nytt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allmänt om magnetterapi

 

Den tvåfaldiga nobelpristagaren Linus Pauling upptäckte att varje röd blodcell har en laddad järnatom, dvs en järnjon och att blod därmed är paramagnetiskt.

Han visade att om kroppen utsätts för biomagnetism inträffar en positiv fysiologisk förändring som leder till att blodet strömmar friare. Det betyder att cirkulationen förbättras, cellerna får mer syre och näring samtidigt som slaggprodukter rensas ut.

Det leder till att muskler slappnar av, pH-värdet och blodtrycket normaliseras och att immunförsvaret fungerar bättre.

På så sätt hjälper biomagnetismen kroppen att komma i balans.

I USA har FDA (motsvarigheten till Socialstyrelsen) godkänt magnetism till ortopeder som medel för att påskynda läkning av benbrott.

 

Biomagnetism är helt ofarlig

 

Biomagnetism är helt ofarlig och ger oss den naturliga magnetism som allt liv är beroende av.

NASA upptäckte att deras astronauter var illamående och svaga när de återvände från rymden. Forskning visade att det berodde på att de skilts från jordens magnetiska dragningsdraft som får blodet att cirkulera och bli ordentligt syresatt.

Genom att placera magneter i såväl rymddräkter som farkoster löste man det problemet.

 

De flesta av oss reser inte till månen men vi avskiljer oss från jordmagnetismens naturliga helande på grund av att vi omger oss med betong, elektricitet, pratar i mobiltelefoner mm. Det innebär en avskärmning av magnetismens nödvändiga livsbetingelser och resultatet blir en dränering av energi och hälsa.

 

Magnetmassage laddar upp batterierna igen!

 

 

Hud & Hälsa Stenbocksgatan 1F Ystad tel 0730-555820 gunilla@hudohalsa.se

Hud & Hälsa