Gilla oss på Facebook

för senaste nytt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Makeup

 

Mineralmakeup
I all MARIA ÅKERBERG's makeup används mineraler såsom till exempel järnoxider, talc och titandioxid.

Det här är proffsprodukter som  erbjuds Dig!

 

 

Foundation 30 ml, 195 kr

Det som ger mest naturligt resultat är när Du applicerar Foundation som en creme för att bara ge lite färg. Du kan även använda foundation för att dölja mörka partier, då är Foundation natural mest täckande. Fäst gärna med vanligt puder.

Finns i följande nyanser; Warm Ashy, Natural, Cold Beige, Light Ivory, Brown.

 

Mineralpuder 30 ml, 395 kr

Med Mineral Powder kan du både få en naturlig look och även ett mer täckande resultat. Det beror på hur mycket du masserar in pudret, som smälter som en foundation på huden. Ju mer du masserar med kabukiborsten, ju mer täckande resultat får du.

Mineralpuder finns i följande nyanser; Porcelain, Pure Beige, Vanilla, Sand, Cappucino och Chocolate.

 

Puder 225 kr

Puder används för att göra huden matt samt hålla resten av sminket på plats. Compact Powder Sun kissed ger färg och lyster.

Finns även i Transparent Matt och Warm Breeze 

 

Korrigeringscreme 165 kr

Med Liquid Cover döljer du lätt mörka ringar under ögonen, små röda prickar och täcker även större partier. Finns i Natural och Light.

 

Rouge 165 kr

Det finns få makeuptrick som fungerar så bra som att med hjälp av rouge ge färg och lyster till ansiktet.

I Rougen ingår en stor mängd pigment och bara precis så lite olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga. För dagsbruk behövs det bara lite Rouge och för kvällsbruk mer. Finns i sex olika nyanser.

 

Läppkonturpenna 110 kr

Dermanord/MARIA ÅKERBERG erbjuder vegetabiliskt baserad läppenna som är mjuk att applicera och sitter bra. Vill du ha extra hållbart resultat av ditt läppstift, så applicera vår Lip liner på hela läpparna innan du applicerar läppstiftet.

Finns i färgerna Warm Red, Cold Red, Beige, Rosy, Dark Plum.

 

Läppglans 165 kr

Läppglans är en mångsidig favorit som du kan använda direkt på läpparna, i kombination med läppkonturpenna eller för att ge extra lyster till ditt läppstift.

Dermanord/MARIA ÅKERBERG erbjuder vegetabiliskt baserat läppglans som vårdar och skyddar läpparna samtidigt som de ger glans och färg. Finns i en mängd läckra färger.

 

 

Läppstift 185 kr

Dermanord/MARIA ÅKERBERG erbjuder vegetabiliskt baserat läppstift som vårdar och skyddar läpparna samtidigt som de ger glans och färg. Finns i många läckra färger

 

Mascara 185 kr

Med vår Mascara öppnar du upp ögat och får ett piggt utseende, den ger volym och längd åt fransarna. Finns i brun och svart.

 

Ögonpenna 110 kr

Med en ögonpenna lyfter du snabbt och enkelt fram ögonen. Lätt att använda antingen du vill ha en exakt eller uttonad linje. Finns i flera vackra nyanser.

 

 

Ögonskugga 125 kr

I ögonskuggorna ingår en stor mängd pigment och bara precis så lite olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga. Finns i många vackra nyanser.

 

 

 

 

Hud & Hälsa Stenbocksgatan 1F Ystad tel 0730-555820 gunilla@hudohalsa.se

Hud & Hälsa