Gilla oss på Facebook

för senaste nytt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkter - ansikte

Utseendet är inte allt. Det är bara en yta, men inte vilken yta som helst. Huden skall t ex skydda kroppen från uttorkning och föroreningar. Hur många minuter unnar Du din  hud varje dag?

 

Första steget till frisk och klar hy är rengöring. När huden är ordentligt rengjord kan den bättre tillgodogöra sig en vårdande creme eller olja.

Någon gång i veckan är det nyttigt för ansiktshuden med lite extra omvårdnad i form av peeling och mask. Ta en titt på vilka produkter som passar just dig!

 

 

Rengöring

 

Första steget till frisk och klar hy är rengöring.
För detta behövs en kombination av rengöring och ansiktsvatten som du använder morgon och kväll.
När huden är ordentligt rengjord kan den bättre tillgodogöra sig en vårdande creme eller olja.

Vanlig tvål täpper till porerna. Detta torkar ut huden, gör att den åldras snabbare och får ett sämre skydd. Om överskottsfett inte kan komma ut bildas kvisslor och plitor

 

Cleansing 100 ml, 165 kr

Naturlig rengöringscreme för alla hudtyper, speciellt blandhud, fet och oren hud. Är balanserande för huden.

 

Olive Cleansing 250 ml, 195 kr

Rengöringscreme med Olivolja för torr, känslig och mogen hud. Rengör huden och avlägsnar makeup

 

 

Eye Makeup Remover 125 ml, 125 kr

Mild rengöring för huden runt ögonen.

 

 

Peeling
Peeling tar skonsamt bort döda hudceller och mjukgör så att huden kan ta upp näringen ur olja och creme som appliceras på huden. Peeling används 1-2 gåger i veckan och helst med en efterföljande mask, då huden är som mest mottaglig för näring och vitaminer.
 
Papaya Peeling 100 ml, 195 kr
Enzympeeling för ansiktet som motverkar pormaskar och passar även den mest känsliga huden.
 
AHA & Jojoba Scrub 100 ml, 165 kr
Ansiktsscrub med AHA & Jojoba
 
 
Mask
I en ansiktsmask ingår det aktiva ingredienserna i sådana proportioner, att det inte lämpar sig att användas i vanliga ansiktscremer. Används gärna efter peeling, då huden är som mest mottaglig för näring och vitaminer

 

Refining Mask 50 ml, 195 kr

Refining Mask innehåller djuprengörande Kisel och antioxidanten C-vitamin

 

Moisturising Mask 50 ml, 195 kr

Fuktgivande ansiktsmask för alla hudtyper. Stärker huden, förbättrar strukturen och verkar utslätande

 

Algae & Clay Pack 100 g, 195 kr

Djuprengörande inpackning med alger och vit lera.

 

 

 

Serum

I serum och geléer ingår vattenlösliga aktiva ingredienser, som lättare tas upp av huden om det inte finns olja eller creme på den innan. Serum skall därför alltid appliceras på rengjord hud, före ansiktscreme eller olja. Om du har fet hud kan det räcka med enbart ett serum eller Aloe Vera Barbadensis.

 

Serum Clearing 30 ml, 225 kr

Serum Clearing är ett balanserande och fuktgivande serum för behandling av acne. Applicera på rengjord hud under en creme eller ansiktsolja, 1-2 gånger per dag för bästa effekt. Självkonserverande system.

 

Serum C 30 ml, 225 kr

Energikick för trött hud. After-sun, förebyggande produkt. Blekande effekt på bruna fläckar. Fuktgivande serum - används under någon av cremerna.

 

 

Serum Antirouge 30 ml, 225 kr

Fuktgivande serum med Hästkastanj och Poria.

 

Aloe Vera Barbadensis 100 ml, 165 kr

Gel som verkar svalkande för alla hudtyper.

 

 

Ansiktsvatten

Ansiktsvatten fungerar som ett komplement till rengöringsprodukten och tar bort resterna efter rengöringen. Den verkar sammandragande på porerna och minskar produktionen av sebum, hudens fett. Ansiktsvatten ökar också blodcirkulationen och återställer hudens pH-balans som underlättar att fuktighetskrämen lättare kan absorberas. Ansikstvatten är anpassad till olika hudtyper, därför är det viktigt att välja ett ansiktsvatten som passar din hudtyp.

 

Freshner Flower 250 ml, 165 kr

Ansiktsvatten med fuktgivande Rosenvatten och renande Salviavatten för alla hudtyper.
Örtvattnet i Freshener är årets skörd. Jordmån och väderlek sätter karaktär på örterna och därmed örtvattnet.

 

Freshner Refining 250 ml, 165 kr

Ansiktsvatten med stärkande Brännässla och renande Salvia för normal till fet hud.
Örtvattnet i Freshener är årets skörd. Jordmån och väderlek sätter karaktär på örterna och därmed örtvattnet. Doften påminner om en nyslagen sommaräng.

 

Freshner Gentle 250 ml, 165 kr

Ansiktsvatten med uppfriskande Pepparmynta och renande Salvia för normal till torr hud.
Örtvattnet i Freshener är årets skörd. Jordmån och väderlek sätter karaktär på örterna och därmed örtvattnet. Doften påminner om en nyslagen sommaräng

 

 

Ögon

Huden runt ögonen är mycket tunn, följaktligen uppträder de första rynkorna där. Vårda den känsliga huden runt dina ögon

 

Eye Cream 30 ml, 225 kr

Det är aldrig för tidigt att börja använda Eye Cream. Eye Cream passar också för hals, dekolletage samt vid näsroten, där huden också kan vara tunn. Eye Cream kräver regelbunden användning för att ge resultat.

 

Eye Balm 10 ml, 295 kr

Eye Balm har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor som verkar närande och revitaliserande

 

 

Creme

Håll huden smidigt mjuk och frisk.
Med en bra ansiktscreme kan du till och med smörja bort små torrhetsrynkor. En fuktfattig hud kan få små sprickor där bakterier kan smita in. I värsta fall leder det till överkänslighet, allergier eller eksem.

Huden behöver smörjas för att må så bra som möjligt.
Arbeta i flera steg. Efter rengöringen fuktar du huden med ansiktsvatten. Smörj gärna in dig innan huden hunnit torka helt. Då suger den upp ingredienserna bäst, precis som en lätt fuktad disktrasa. Ta först några droppar av en ansiktsolja eller ett serum, Därefter applicerar du ansiktscremen.

 

Face Lotion 50 ml, 165 kr

Ansiktscreme för normal till torr hud.

 

Face Refining Lotion 50 ml, 165 kr

Ansiktcreme för blandhud och fet hud. Balanserande (ej uttorkande) och passar därför mycket bra att börja med när man går över från mineralolja till vegetabiliska oljor. Minskar stora porer.

 

Face Protection 50 ml, 295 kr

Ansiktscreme för känslig och fuktfattig hud. Fetaste ansiktscremen i sortimentet. Skyddande.

 

Face Lotion More 100 ml, 395 kr

Ansiktscreme för mogen hud. Återger huden dess elasticitet och spänst.

 

 

Night Cream 50 ml, 250 kr

Nattcreme för normal till torr hud. Används på natten - gör huden ljuskänslig. Passar utmärkt att kombineras med Serum C

 

 

Olja

Alla våra oljor kan användas ensamma eller under någon av cremerna i vårt sortiment. De absorberas lätt av huden om inte mineralolja eller silicon använts innan. Oljorna skyddar mot kyla och torr luft när de används ensamma. Om olja används under en creme skyddar den huden mot torr luft. Prova att ta två droppar under din dagcreme eller blanda med lite Aloe Vera Barbadensis. Även en fet eller oren hud mår bra och blir hjälpt av rätt sorts olja.

 

 

Coldpressed Jojobaoil30 ml, 130 kr

Coldpressed Jojobaoil 100ml, 220 kr 

Den gyllengula oljan är framtagen genom varsam kallpressning av frön från Jojobabusken.

Oljan är mycket hållbar, konserveringsmedel behövs inte. Den unika sammansättningen av fettsyror gör att oljan snabbt går in i huden. Jojobaoljan binder hudens fuktighet, ökar hudens skyddsbarriär och gör den sammetslen. Fungerar som en vattenfast creme som skyddar dina händer i flera timmar mot vattnets uttorkande effekt. Ansiktsolja för alla hudtyper

 

Royal Facial Oil GLA 30 ml, 165 kr

Royal Facial Oil GLA 100 ml, 295 kr

Utslätande ansiktsolja. Royal Facial Oil består av Gurkörtsolja, Sojabönolja, Jojobaolja och Nyponfröolja, vilka ökar elasticiteten och fukthalten i huden. Detta ger en utslätande effekt, som är mest märkbar på en äldre eller torr hud. Glöm inte halsen, där huden är tunn!

 

Royal Facial Oil Clearing 30 ml, 295 kr

Utslätande, renande och balanserande ansiktsolja. Royal Facial Oil Clearing hjälper huden vid årstidsväxlingar när luftfuktigheten ändras och huden behöver vänja sig vid de ändrade förhållandena.

 

Royal Facial Oil Supplement 30 ml, 295 kr

Revitaliserande olja för torr och mogen hud. Alla ingredienser samverkar för att öka fuktnivån i huden och ge huden ett ungdomligare utseende.

 

Royal Facial Oil Gentle 30 ml, 295 kr

Utslätande och lugnande ansiktsolja för känslig hud.

 

Produkter - kropp

Huden på kroppen behöver daglig vård, precis som huden i ansiktet. Det är inte frågan om utseendefixering, utan om att vi skall må bra. Eftersom huden är kroppens största organ så betyder det mycket för vår hälsa hur den mår.

 

Balm

Kroppsbalmer med välgörande eteriska oljor som motverkar torr hud. Lyxprodukter som ger huden det lilla extra

 

Body Balm Energy 100 ml, 195 kr

Innehåller kakaosmör som utvinns från kakaobönan. Det är en naturlig mjukgörare som smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden smidig. De eteriska oljorna rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär ger en frisk doft. Passar torr hud och är otroligt dryg.

 

Sheabalm 100 ml, 165 kr

Sheabalmens korn smälter snabbt av kroppsvärmen och gör huden mjuk och smidig. den ovanliga konsistensen, med små korn i, tilltalar många. Sheabalm är Sheasmör som utvinns ur sheanötter.

 

Deo

Effektiva deodoranter som är helt fria från aluminiumklorid, alkohol och parfym.


Saltdeo 50 g, 95 kr
Saltdeon är otroligt effektiv, upp till 24 timmar, helt doftfri och utan alkohol och aluminiumklorid. Den desinficerande effekten gör att den passar under armarna efter rakning och som after-shave i ansiktet.

 

Lotion

De vegetabiliska oljorna i Body Lotion är mjukgörande och fuktgivande för huden. De eteriska oljorna ger en god doft och förstärker effekten av produkten.

 

 

Body Lotion 250 ml, 195 kr

Lotion som motverkar torr hud. Body Lotion är en kombination av växtoljor, vitaminer och mjölksyra (AHA), vilka hjälper huden med fukt- och fettbalansen.

 

Body Lotion Beautiful 250 ml, 195 kr

Lotion som motverkar torr hud. De eteriska oljorna Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma gör din hud mjuk och väldoftande.

 

Body Lotion Rose & Lavender 250 ml, 225 kkr

Body Lotion Rose & Lavender har samma bas som vår Body Lotion och har en mild och fräsch doft från de eteriska oljorna ros och lavendel.

 

Baby Lotion 250 ml, 195 kr

Baby Lotion är framtagen för de allra minsta men också för alla oss som älskar doften av ros och lavendel. Baby Lotion kan användas till både ansikte och kropp.

 

Peeling

Kroppspeeling gör huden mjuk och len. Byt gärna ut duschcremen mot en peeling 1-2 gånger i veckan för att öka lystern i huden. Applicera gärna en Body Lotion eller Body Balm efteråt då huden är som mest mottaglig för näring och vitaminer.


Saltscrub energy 200g, 250 kr

En mycket effektiv kroppspeeling för dig som inte har så känslig hud. Saltscrub Energy är en krämig ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor som lämnar huden sammetsmjuk och väldoftande.

 

Body Scrub 250 ml, 165 kr

Kroppspeeling med korn från aprikoskärnor och Jojobaolja.

En härlig kroppspeeling som gör att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk. Du kommer att längta efter nästa gång du skall duscha…

 

Rengöring

En fördel med våra rengöringsprodukter är att de inte tvättar för

 rent utan bibehåller fukten och det naturliga skyddet i huden.

 

Hair & Body Shampoo 250 ml, 110 kr

Hair & Body Shampoo är ett milt shampoo och duschgel med eteriska oljor. Finns bl a med Rosmarin, Teatree, Lemongrass, Energy, Basil & Lime samt Basic.

 

 

Hud & Hälsa Stenbocksgatan 1F Ystad tel 0730-555820 gunilla@hudohalsa.se

Hud & Hälsa